mar

26

Akvarieudstyr hjælper til det sunde akvarium i balance og ro.

Posted by : Jeanette | On : 26. marts 2014

Det kræver akvarieudstyr at holde miljøet stabilt (foto petworld.dk)

Det kræver akvarieudstyr at holde miljøet stabilt (foto petworld.dk)

Akvarieudstyr giver de bedste levebetingelser

Det kræver ikke så meget at skabe det gode akvariemiljø. Det er blot vigtigt at have det gode akvarieudstyr, så kan de dejlige farvede fisk færdes i store flotte stimer. De sort hvide zebrafisk og et væld af forskellige planter i nuancer af grønt er skønne at se på og når pumpe, luft og lys fungerer, så trives dit undervandsrige i fin stil.

Udstyret til akvariet er det, der giver fundamentet til livet nede i vandet. Luft og lys er dejligt og for fisk og planter. Det er dog vigtigt, at man som akvarieejer skaber forskel på nat og dag. Lyset skal være slukket i et antal timer, gerne otte, i døgnet ellers vokser algerne frem og det er også vigtigt for fiskene med nogle timers ro og mørke.

Mylder af liv

Med et akvarium får man mange glæder og en særlig verden af skønhed, liv og mylder. Det er muligt at få skabt en helt særegen verden af undersøisk skønhed – en åbenbaring af hygge og liv, der giver selv den mest fortravledes hverdag mulighed for at koble fra. Plantebladenes svajen, de små fisks gemmeleg – det er alt sammen rart, at nyde i fulde drag. Slappe af og bare nyde det visuelle skønne i at se planter og fisk, der leger er en skøn adspredelse.

Gode betingelser

Akvarieudstyr skal passe til akvariets størrelse, og der er også forskel på om det er et ferskvands- eller et saltvandsakvarie, man har valgt at anskaffe sig. Den rigtige luftpumpe, det helt rigtige lys og den bedste måde at få skabt varme nede i akvariet på, er alt sammen ting som danner afsættet for at få alle de bedste livsbetingelser for akvariedyrenes liv. Også planterne er afhængige af, at betingelserne er de bedste ellers kan de ikke gro på den optimale måde, sådan som det er bedst, når der skal skabes grønne rum og grokraft i akvariet.

Se på akvarieudstyr hos Petworld

Læs mere om akvarieudstyr her:

Akvarieudstyr – skab dit eget havmiljø

Nødvendig teknik til akvarier

Akvarietid er kvalitetstid

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *