jul

09

Akvarieudstyr – skab dit eget havmiljø

Posted by : Jeanette | On : 9. juli 2012

Husk det vigtige tilbehør (Foto Petworld.dk)

Husk det vigtige tilbehør (Foto Petworld.dk)

Er du en af de mange heldige danskere, der har akvarium i huset? Så kender du garanteret til alle de mange muligheder, der er for udsmykning af dit akvarium. Men vidste du, at du faktisk selv kan skabe et realistisk havmiljø i dit akvarium uden at skulle bruge masser af penge i dyrehandlen? Hvis ikke, så er det en god idé at læse med her.

For at finde remedierne til dit akvarium selv kan være en god måde at sætte et personligt præg på lige præcis dit akvarium.

Tag en strandtur

Mange af de ting, du skal bruge til dit akvarium kan du helt gratis indsamle på en strandtur. Alt fra konkylier, muslingeskaller, sjove sten og måske andre ting kan bruges. Det er kun fantasien, der her sætter grænser for, hvordan dit akvarium kan komme til at se ud.

Du skal selvfølgelig bare altid have fiskenes ve og vel for øje, og derfor skal du sørge for at rengøre de ting, du finder, rigtig godt. Det handler ofte om at koge dem, og derefter skylle dem efter et par gange inden de tilføres akvariet. Det vil fjerne de værste bakterier.

Hvis du vil have mere information, kan det varmt anbefales at surfe rundt på nettet, hvor der findes masser af introduktioner.

Find mere akvarieudstyr her

Share

Comment (1)

  1. […] Akvarieudstyr – skab dit eget havmiljø […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *