jan

31

Arion giver dit husdyr det hvilerum, som den trænger til

Posted by : Jeanette | On : 31. januar 2014

Arion foder synes de fleste kæledyr om (foto lavprisdyrehandel.dk)

Arion foder synes de fleste kæledyr om (foto lavprisdyrehandel.dk)

Din lille mis er aktiv og glad. Den fortjener virkelig det bedste. Hvis den har været ude det meste af dagen og natten, er den sikkert træt og sulten, når den kommer hjem. Medmindre den har fanget noget ude i naturen. Men det er sværere nu om dage med det skadedyrefri miljø, som mange katte lever i. Katte er af den grund som regel meget sultne, når de vender hjem igen. De kan tit stå og miauwe, hvis der ikke er mad i skålen. Til tider spiser de mere end, hvad godt er. Derfor skal de også have foder, der er sundt. Sundt foder giver dem en vis energi og mæthed, som ikke fås andre steder end hos den lykkelige og forkælende ejer.

Mennesker og dyr elsker god mad

Skal I have jer en lykkelig tid sammen som ejer og kæledyr, er det også vigtigt, at man som ejer viser omsorg for katten. Katten fortjener virkelig noget foder, der giver den energi og vitaminer, så den kan gå på jagt om natten igen. Katte er små vilddyr, når de er ude. Derhjemme er de søde og nussede. Især hvis de får foder, som giver dem velvære og lykke. Arion gør katte mætte og aktive, tilfredse og lykkelige. Mennesker er intet uden mad, og det samme gælder vores elskede husdyr.

Vis omsorg med god mad – Nemlig Arion

Husdyr har nogle gange brug for et kærligt hvil og ikke mindst god næring. Derfor skal de også forkæles med Arion. Når mennesker har haft en lang og trættende dag, får de sig ofte et godt måltid mad. Et godt måltid mad kan gøre underværker. Det kan få humøret til at stige.

Det samme gælder vores husdyr. Til tider har de også brug for et lille skub. Det skub kan du give dem med Arion. Foder, der ikke bare mætter, men også gør dit husdyr lykkeligt for at være hjemme hos en kærlig familie.

Køb det gode Arion her

Få mere information om Arion her:

Arion hundefoder er bedre for din hund end så meget andet

Arion hundefoder er godt til din hvalp

 

Share

Comment (1)

  1. […] Arion giver dit husdyr det hvilerum, som den trænger til […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *