jun

08

Arion hundefoder er godt til din hvalp

Posted by : mindmill | On : 8. juni 2012

ARION HVALPEFODER (Foto: Petworld.dk)

ARION HVALPEFODER (Foto: Petworld.dk)

En lille, ny hundehvalp bliver helt sikkert elsket af hele familien. Nusset, pusset, plejet om og kælet med. Og den elsker det. Sådan skal det nemlig helst være, når en hund flytter ind i en familie. Men et andet vigtigt aspekt er, at finde ud af hvilket foder, hvalpen skal have. Den har brug for en hel speciel sammensætning af næringsstoffer, som dens krop kan bearbejde. Og det er vigtigt, at du derfor finder noget foder, som er specielt beregnet til hvalpen, dens stofskifte, alder og motionsniveau. Det er mange kriterier at opfylde for et foder, men hvis du er i tvivl, kan Arion være en producent at kigge efter.

Vælg hundefoder efter størrelsen på racen

Det gode ved Arion er, at der er brugt kræfter på at specificere sig så meget, som muligt. Derfor kan du for det første vælge foder kun til hvalpe, men herefter kan du vælge specialfoder, foder til små eller store hunderacer. Der er taget højde for detaljen, og det vil du helt sikkert kunne mærke på din hund og dens humør.

Grunden, til at Arion har delt det op, er, at små og store hunderacer vokser i forskelligt tempo. De store vokser langsommere, og deres skelet må derfor ikke udvikle sig for hurtigt, det kan det ikke holde til. Og derfor har foder til hvalpe af større racer ikke et nært så højt indhold af energi. Fælles for Arions hvalpefoder er dog, at det forebygger knogleskørhed hos både store og små hunderacer.

Læs mere om Arion produkter til hvalpe her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *