okt

30

Bayvantic holder dit kæledyr sundt og raskt

Posted by : Jeanette | On : 30. oktober 2014

Loppemiddel fra bayvantic (foto petworld.dk)

Loppemiddel fra bayvantic (foto petworld.dk)

Åh, nej. Det er sket igen. Din stakkels hund er blevet bidt af lopper. Det er forfærdeligt for en hundeejer at se, hvordan ens kære kæledyr lider, når det er blevet bidt af lopper. De klør sig hele tiden, og nogle gange endda med tænderne. Det kan give slemme bid i dit kæledyrs hud. Men heldigvis er der et lægemiddel, der hedder Bayvantic, som du kan bruge mod disse forfærdelige lopper. Hvis der er noget, der får lopperne væk, så er det netop dette lægemiddel – Bayvantic – der kan købes i håndkøb. Heldigvis kan man ofte selv se, om ens hund har lopper, og derfor er det også fantastisk, at Bayvantic ikke er noget, du skal have en recept på fra dyrlægen.

Bayvantic hjælper også mod andet end lopper

Desværre er det ikke kun lopper, der kan angribe din stakkels hund. Der er meget andet utøj, der også kan være med til at genere dit kæledyr i løbet af dage og natten. Det kan for eksempel være flåter, myg, sandfluer, stikfluer og andre små dyr, der har tendens til at stikke os mennesker også. Især efter en tur i skoven kan det vær en god idé at tjekke sin hund og dig selv for flåter. Hvis din hund har fået flåter, skal du straks anskaffe dig Bayvantic. Du må dog ikke bruge Bayvantic på dig selv. Husk altid det.

Lær mere om Bayvantic

Du kan lære meget mere om Bayvantic ved at klikke dig ind på deres hjemmesider. For det er selvfølgelig heller ikke godt at medicinere din hund for enhver pris. Heldigvis kan du trygt stole på Bayvantic, og deres hjemmeside har heldigvis en masse information, der nok skal fortælle dig, at du rent faktisk er i rigtig trygge hænder.

Klik her for at finde produkter fra Bayvantic

 

Læs meget mere om Bayvantic:

Sikr din hund et liv uden lopper med Bayvantic

Undgå ubudne gæster i hjemmet med Bayvantic

Share

Comment (1)

  1. […] Bayvantic holder dit kæledyr sundt og raskt […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *