okt

10

Billige akvarier? De findes faktisk, så du kan starte ny hobby

Posted by : Jeanette | On : 10. oktober 2013

Det har aldrig været billigere at få havets bund ind i dit hjem (foto petworld.dk)

Det har aldrig været billigere at få havets bund ind i dit hjem (foto petworld.dk)

Hvis du også altid har været lidt fascineret af akvarier og alle de spændende ting, sådan et kan huse, men endnu ikke har haft modet til at kaste dig ud i eget projekt holde-fisk, så er det måske bare at pakke frygten sammen og gøre det alligevel. Med et akvarium er du nemlig garanteret en hulens masse gode timer foran stimer af farvestrålende fisk og smukke planter.

Der er mange, der tror, at det er besværligt at holde fisk, men det er det faktisk slet ikke. Det meste passer sig selv – det eneste, du skal huske, er, at fodre de små dyr dagligt, så de ikke sulter. Alt det der med rengøring og så videre er slet ikke så slemt, som man måske kunne forestille sig.

For det første sørger akvariets sugemaller for store dele af rengøringen, og det samme bidrager akvariets grønne planter til. Og dét der med at skifte vand er heller ikke slemt. Det skal ikke gøres så tit, og det er kun ca. ¼ del af vandet, der skal skiftes hver gang. Så det er vist lige til at overkomme og ikke dét, der skal gøre, at du vælger livet med akvarium fra.

Billige akvarier, tjek

Hvis du er blevet overbevist om, at du gerne vil give dig i kast med projekt akvarie, men endnu ikke er klar til at smide alt for mange penge efter det, så frygt ej. Du kan nemlig blive akvarieejer for ganske få penge, da der i dag findes mange billige af slagsen på markedet.

På den måde er det kun fisk og andet sjovt, du kan vælge at smide lidt ekstra efter. Og så kan du jo altid opdatere dit akvarium til et bedre et af slagsen, hvis du bliver bidt af din nye hobby.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *