dec

13

Billigt hundefoder giver også god næring til hunden

Posted by : Jeanette | On : 13. december 2013

Der er ingen grund til at købe det helt dyre foder (Foto Petworld.dk)

Der er ingen grund til at købe det helt dyre foder (Foto Petworld.dk)

Som hundeejer spørger du måske dig selv, om det er nødvendigt at købe det dyreste af det dyreste hundefoder, der kan fås. At have et kæledyr er altid noget, der kan ses på budgettet, men det at have hund behøver ikke være noget, der skal ruinere en i længden.

Man plejer måske at tænke, at det, der er dyrt, også er bedre, og at man selvfølgelig betaler for kvalitet. Men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være, når du shopper foder til hunden derhjemme. Flere tests af forskellige hundefodermærker viser, at det billige foder kan være mindst lige så godt som det dyre. Du behøver ikke købe luksus mærkevarefoder, for det billige alternativ kan være mindst lige så godt.

Prisforskellen mellem det billige og det dyre foder kan sagtens ryge op over 300 kroner om måneden, så der er virkelig penge at spare, hvis du finder et billigere alternativ.

Hvis hunden er syg, skal du vælge specielt foder

Hvis din hund er sund og rask, kan du mere eller mindre vælge og vrage blandt hundefoderprodukterne på markedet. Spar lidt på pengene og invester i det for, der ikke koster mest, og din hund vil såmænd logre lige så meget med halen, som da den fik det dyreste foder i skålen.

Er din hund tværtimod syg, eller har den problemer med helbredet, så skal du kigge dig om efter et specialprodukt og lade være med at gå på kompromis med kvaliteten på grund af prisen. En syg hund kræver altid et foder med ekstra næringsstoffer, vitaminer og mineraler, og foderet skal støtter dens krop optimalt. Den skal have energi til at styrke sit immunforsvar og have et dejligt liv.

Se et stort udvalg af hundefoder hos petworld.dk

Læs hvordan du finder det rigtige hundefoder her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *