jul

02

Billigt hundefoder vs. den dyre?

Posted by : Jeanette | On : 2. juli 2011

Funktionsmæssigt nyder vi mennesker stor glæde af hunde på mange forskellige områder. Ud over politihunde benytter vi blindeførerhunde, signal- og servicehunde, terapihunde, narkohunde, bombehunde, hunde, der kan registrere svamp i huse, trøffelhunde og lavinehunde, for blot at nævne nogle af de arbejdsopgaver, hundene varetager. Hunde kan i bund og grund bidrage med meget andet end blot at være kæledyr, men vi nyder alligevel mest af dem som en del af familien. Og hvad skal man så byde dette familiemedlem at spise?

Man skal i hvert fald ikke spare på sit hundefoder, da det er utrolig vigtigt at hunden får den rette foder med nok vitaminer, mineraler, olier osv. Man kan dog stadig købe god kvalitet uden at betale en formue, og jeg vil anbefale at gå online hvor kan kan købe billigt hundefoder uden at gå på kompromis med kvaliteten. Jeg har selv haft gode erfaringer med Petworld, men der findes også mange andre webshops, som har et stort udvalg af hundefoder og generelt udstyr til hunde som legetøj, madskåle, halsbånd osv.

Hundens sanser

Hundens sansekapacitet overstiger på flere måder langt vi menneskers, og det kan være svært for os at forholde os til dens sansepotentialer. Den er i stand til at opfange, skelne, definere samt lokalisere på en måde, vi mennesker slet ikke kan forstå. Derved er nogle hunde til stor hjælp ved mange forskellige spændende og udfordrende arbejdsopgaver, hvor vi mennesker er dybt afhængige af dens dømmekraft.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *