mar

16

Du skal have den rigtige hundemad

Posted by : mindmill | On : 16. marts 2012

Hundemad (Kilde: Petworld.dk)

Hundemad (Kilde: Petworld.dk)

Familiens firbenede medlem skal spise godt. Det kan vi alle blive enige om. Men hvad der er godt foder, er en lidt større diskussion. Våd- eller tørfoder, hjemmelavet eller købt? Der er mange spørgsmål, som skal besvares. Og hvis du har prøvet at bringe emnet op i en kennelklub, vil du vide, at der også er mange svar på de spørgsmål. Læs med her, hvis du vil danne dig et overblik.

Hjemmelavet eller købt hundemad?

Begge muligheder kan faktisk være gode. Men der er nogle ting, du skal være opmærksom på, før du kaster dig ud i det.

  • Hjemmelavet foder: Mange hundeejere har en fornemmelse af, at den hjemmelavede er bedre, fordi de så er sikre på, hvad hunden får at spise. Det er jo også rigtigt, men til gengæld er det ikke barnemad at lave god hundefoder. Hunden skal have den helt rigtige sammensætning af kulhydrat, protein, fedt og vitaminer, hvis den ikke skal tage uforholdsmæssigt meget på eller tabe for meget vægt. Så før du begynder at fodre hunden med dine hjemmelavede påfund, er det en god idé at vende det med dyrlægen. Så er du helt sikker.
  • Købt foder: Her kan du på den anden side være helt sikker på, at sammensætningen er den rigtige til din hund. Producenterne har brugt mange år på at skabe foder, der er perfekt til din hund. Det gør, at du nu kan få foder, der er tilpasset hvalpen, den voksne, den overvægtige og den ældre hund.

Klik her for at se et kæmpe udvalg af hundemad!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *