feb

11

En hundefløjtes mystiske og smukke verden

Posted by : Jeanette | On : 11. februar 2014

En hundefløjte er som en magisk fløjte (foto.petworld.dk)

En hundefløjte er som en magisk fløjte (foto.petworld.dk)

Det er ikke alle lyde, som vi mennesker kan høre. Der findes meget udenfor vores perception, og det er egentlig en meget interessant pointe. For godt nok går vi og tror, at vi kan høre og se alt, hvad der egentlig er. Men der findes for eksempel lyde og farver, som vi mennesker ikke er i stand til at percipere. En hundefløjte er en fløjte, der taler et helt andet sprog. Den synger musikkens sprog. Et musikalsk sprog, som kun hunde kan høre. Lyde og musik betyder meget for os, det er sådan, at vi oplever og føler ting, som vi ellers ikke kan sætte ord på. Måske er der også noget, som du ikke umiddelbart kan sætte ord på, som du gerne vil dele med din hund? Måske er en hundefløjte det instrument, du står og mangler.

Hundefløjtens kommunikationsmuligheder

Med en hundefløjte kan du komme i kontakt med din hund. Du kan sende den signaler, som kun den kan høre, og du kan anskueliggøre ting for den gennem dit instrument. Hvis du gerne vil blive tættere med din hund, og du ønsker at forbedre jeres kommunikation er en hundefløjte en ideel løsning. Med en hundefløjte får du en løsning. Din hund kommer til at elske dig for at bruge en hundefløjte, og det kan nærmest tolkes som en anerkendelse af hundens verden, at du tager sådan en fløjte i brug.

En hundefløjte lige til dig

Der findes mange forskellige slags hundefløjter, og alt efter hvor passioneret og interesseret, du er i hundens musiske og tonale verden, kan du investere i en, der passer til det behov og forbrug. Din hund kommer til at elske dig for at kommunikere på sådan en vis med den. Snak og fløjt med verden, og hundeverdenen vil komme dig i møde!

Se på billige hundefløjter hos Petworld

Se på mere tilbehør til hunde her:

Alt hvad hjertet begærer af hundetilbehør

Forkæl din hund med lækkert og sjovt hundetøj

Prøv med et transportbur til din hund

Share

Comment (1)

  1. […] En hundefløjtes mystiske og smukke verden […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *