jun

19

En hundekurv er din hunds fristed

Posted by : Jeanette | On : 19. juni 2013

Giv din hund sin helt egen kurv (foto petworld.dk)

Giv din hund sin helt egen kurv (foto petworld.dk)

Din hund bør naturligvis have en hundekurv, hvor den føler sig tryg og kan slappe af. Vend den til at benytte hundekurven, når den skal slappe af, og du undgår snavs i sofa og soveværelse. Hundekurven bør naturligvis placeres klogt. Hunde er flokdyr, og mange hunde kan derfor godt lide at være nær sin familie. Der skal dog alligevel være behov for ro, og det kan være smart at lukke sin hund inde ved besøg, fest eller andet. En mellemgang, ekstra stue eller andet kan derfor være et smart sted for din hundekurv.

Gør din hundekurv hyggelig med legetøj og tæpper, og din hund vil hurtigt vende sig til at bruge kurven. Det er praktisk, når du skal på arbejde eller være væk længere, at den ved, hvor den kan ligge og hygge sig.

Vælg den rette hundekurv

Der findes et kæmpe udbud af hundekurve, madrasser og hundesenge, og det kan være svært at vælge. Som udgangspunkt bør du måle, hvor lang din hund er, når den ligger og slapper af. Hundekurven må ikke være for lille, så din hund ikke kan ligge på langs og slappe, men samtidig må kurven heller ikke være så stor, at hunden ikke kan putte og få varmen. Træ –og plastkurve er selvfølgelig lettest at rengøre, men er ikke altid rare for din hund. De kan polstres med tæpper og puder, hvis de skal gøres behagelige. Ellers finde der et hav af stofkurve med aftageligt vaskbart betræk.

Kurven skal først og fremmest passe til din hund. Dernæst skal den passe til dit hjem og sine omgivelser.

Find en hundekurv her: http://www.lavprisdyrehandel.dk/products/hundesenge–madrasser.aspx

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *