jul

19

Et hamsterbur kan blive starten på et eventyr

Posted by : Jeanette | On : 19. juli 2013

En hamster er et sjovt og nemt kæledyr (foto petworld.dk)

En hamster er et sjovt og nemt kæledyr (foto petworld.dk)

De fleste har på en eller anden måde lyst til at have et kæledyr. For mange kan det dog godt komme til at virke uoverskueligt at skulle have en hund eller kat rendende, to af de ellers mest populære kæledyr. Hvis man imidlertid overvejer, hvordan et mindre dyr, som heller ikke kræver så meget pasning, kunne passe ind i ens planer, så vil man hurtigt blive opmuntret. At have hamster kræver nemlig blot, at man erhverver sig et ordentligt hamsterbur, og så er man allerede i gang.

Hamstere kan købes mange steder i Danmark hos dyrehandlere og lignende. De koster ikke særlig meget, da det er et dyr, der er nemt at opdrætte og nemt at passe. I et godt hamsterbur kan man ofte bringe tingene i orden sådan, at dyret det meste af dagen kan passe sig selv og trives godt med dét, og så kan man blot tage det ud, når man har lyst til at lege eller kæle med det.

Kendetegn ved et godt hamsterbur

Der er nogle faktorer, der spiller ind på, om et hamsterbur er godt eller middelmådigt. Først og fremmest skal det naturligvis have den rigtige størrelse. De fleste vil vælge at erhverve sig et par hamstere, så de har noget selskab. Der skal være plads i buret til, at hamsterne kan bevæge sig frit rundt. De skal have plads til at kunne sove ét sted, spise et andet sted og måske lege et tredje sted. På den måde vil man få nogle mere velfungerende dyr, hvilket vil gøre dem sjovere at have.

Derudover skal et hamsterbur også være udstyret således, at man kan koble udstyr til vanding og fodring på det. Hvis man gør et smart køb, så kan man slippe for hele tiden at skulle se til disse ting. I stedet kan de ordne sig selv, og så skal man blot af og til kontrollere, at det hele er, som det skal være.

Find et godt hamsterbur her

Share

Comment (1)

  1. […] Et hamsterbur kan blive starten på et eventyr […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *