mar

18

Et hundetegn giver navn og viser vejen hjem igen

Posted by : Jeanette | On : 18. marts 2014

Hundetegn er hundens sikkerhed (foto lavprisdyrehandel.dk)

Hundetegn er hundens sikkerhed (foto lavprisdyrehandel.dk)

Vi mennesker elsker at kalde vores dyr for søde navne, men det er ikke altid, at dyrene selv er helt klar over, hvad de hedder. Det kan være, at der er brug for at minde dem om deres navne engang i mellem. I hvert fald er det en god ide at forære sin hund et hundetegn, for hvis det skal kunne huske, hvad det hedder, er der ikke noget bedre end et levende hundetegn som bevis for navn og identitet.

Hundetegn for hund og ejer

Hundetegn er der altså for både ejerens og hundens skyld. Hundetegnet giver hunden en følelse af en identitet og et hjem. Forestil Dem, at et hundetegn er som en livline hjem, når det går lidt for hårdt for sig. Et hundetegn kan være en måde at forbinde hjem og ejer på. Et hundetegn knytter hunden til hjemmet ved både at indgravere navn og adresse på. Det er smukt rent æstetisk, men har også en funktionel og praktisk funktion. Hvis hunden for eksempel bliver væk, er der en løsning i hundetegnet. Hundetegnet kan hjælpe familien med at finde deres elskede husdyr igen. For hvis hunden er blevet væk, kan dens adresse meget nemt spores ved at kigge på hundetegnet. Det er nu engang dejligt betryggende, at der findes muligheder for hundene på den måde. At de ikke er helt tabte, hvis de først er blevet væk.

Hundetegnets to funktioner

Hundetegn har altså både en æstetisk og funktionel side. Den æstetiske side knytter hunden til hjemmet og hjemmet til hunden. Hunden får en identitet, den kan leve efter og ud fra: Dens navn kommer på et tegn, som omkranser den med den aura, der kun findes i det hjemlige. Navnet bliver dens eget, og på den måde tilegner den sig en identitet. Hvis hunden bliver væk, er det heller ikke en helt desperat situation. Hundetegnet hjælper den tilbage til hjemmet igen

Se på et hundetegn hos lavprisdyrehandel

Se flere indlæg om hundetegn her:

Køb et hundetegn, og vis, hvem der ejer den

Med et hundeskilt kommer din hund altid hjem

Share

Comment (1)

  1. […] Et hundetegn giver navn og viser vejen hjem igen […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *