apr

02

Eukanuba leverer hundefoder til alle behov

Posted by : Jeanette | On : 2. april 2013

Hund elsker Eukanuba (Foto Petworld.dk)

Hund elsker Eukanuba (Foto Petworld.dk)

Eukanuba er et anerkendt mærke inden for hundemad, og det er der gode grunde til. Du er, hvad du spiser, og det er din hund i høj grad også. Det tager man seriøst hos Eukanuba, der producerer hundefoder, der i stedet for grøntsager indeholder både kylling og lam. Det er vigtigt, at din hund får animalsk fedt og protein, da den netop bruger dette til at opbygge både muskler og pels. Din hund har et naturligt behov for kød, og det skal den have dækket.

En hund, der får den rigtige kost, vil være en sundere hund med bedre kondition og flottere pels.

Eukanuba indeholder hverken kunstige smagsstoffer, konserveringsmidler, farvestoffer eller tilsætningsstoffer. Hvis det kan undgås, skal hverken vi eller vores dyr nemlig proppes med disse unødvendige stoffer. Præcis som vi mennesker, har din hund nemlig heller ikke godt af det.

Eukanuba hundefoder fås til alle typer af hund.

Eukanuba har et bredt udbud

Ligesom vi mennesker kan have behov for særlig kost, kan de hund i høj grad også. Eukanuba leverer derfor hundefoder til alle typer af hunde – store som små. En overvægtig hund er dyrplageri. En hund er fra naturens side ikke kodet til at sige stop, når den spiser. Den vil altid blive glad for den mad, du giver den, og den vil oftest spise op. I naturen har den ikke kunnet regne med ny mad hver dag. Det skal du være opmærksom på, men er den alligevel blevet for stor, bør du købe slankende hundemad fra Eukanuba.

Eukanuba laver også hundefoder til hunde med svage led, dårlig hud, usund pels eller fordøjelsesproblemer. Det er vigtigt, at du er i tæt kontakt med din hund, så du vælger det rette foder.

Find Eukanuba hundemad her: http://www.petworld.dk/products/eukanuba.aspx

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *