jun

07

Foder fra Iams til dit kæledyr

Posted by : Jeanette | On : 7. juni 2013

Iams er kvalitet til alle kæledyr (foto petworld.dk)

Iams er kvalitet til alle kæledyr (foto petworld.dk)

Det er de færreste producenter af foder til kæledyr, der virkelig kan siges at have et produkt, som henvender sig til hvilket som helst dyr. Iams er dog en af disse få. I modsætning til discount varemærker kan man hér finde noget foder, der kan dække både nogle almindelige, eller nogle helt specielle, behov, som et kæledyr måtte have.

Helt overordnet set er det godt at vælge hundefoder eller kattefoder fra en ordentlig producent. Dette skal forstås på den måde, at det ikke er ligemeget, hvad man vælger. Bare fordi et produkt har en flot indpakning og forhandles i det lokale supermarked, er det ikke ensbetydende med, at det er gavnligt for ens kæledyr, udover at det fylder i mavesækken.

Foder fra Iams fås til både hund og kat, og er generelt i en god kvalitet, med masser af vigtige vitaminer og næringsstoffer Udvalget går dog længere end bare dette. I indlægget hér vil vi behandle nogle af de produkttyper, som dette varemærke udbyder, og hvilke kæledyr de vil gøre godt for.

Iams har foder til hunde i alle aldre

Alt efter en hunds alder, kan den have et specielt behov for noget specielt hundefoder. Dette har man fra Iams side forsøgt at imødekomme ved simpelthen at lave en produktgruppe til hvalpe, mens andre henvender sig til midaldrende og endda ældre hunde. Det er virkelig et udtryk for, at man som hundeejer har mulighed for at give sin hund det bedste hundefoder den kan få! Det samme gør sig naturligvis gældende for katte.

Forskelligt Iams hundefoder i forhold til størrelse

En hunds størrelse har også indflydelse på, hvilket foder den har brug for. Det samme gør sig gældende for kattefoder. Nogle katteracer har mere brug for én type foder, mens andre har brug for noget andet. Igen har man taget højde for dette faktum hos Iams ved at lave individuelle produkter. Den bevidste ejer af hund eller kat gør brug af denne unikke mulighed!

Iams hundefoder – køb det gode foder her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *