jan

15

Forkæl din hund med lækkert og sjovt hundetøj

Posted by : Jeanette | On : 15. januar 2014

Hold din hund varm med hundetøj (foto lavprisdyrehandel.dk)

Hold din hund varm med hundetøj (foto lavprisdyrehandel.dk)

Sweatere, jakker, lækre rullekraver. Ja mennesket har mange ting at iføre sig, når det bliver koldt. Men også hunde kan have brug for at varme sig. Derfor er det heldigt, at der findes hundetøj, der kan pakke den lille firbenede nussehund godt ind. Men hundetøj er ikke bare funktionelt. Det kan rent faktisk også stilet ud, når hunden kommer gående ned ad gangen med en ”sweater”, der matcher ejerens jakkefarve. Det er ikke kun mennesker, der skal føle sig chic. Dyr fortjener det virkelig også.

Praktisk og smart hundetøj

Der findes ligeså mange muligheder for hunde som for mennesker, hvad angår beklædning. Hvis du en regnvejrsdag skal ud på tur med din hund, og du selv iklæder dig din dejlige og rare regnjakke, kan du jo meget passende også iføre din hund i en lignende hunderegnjakke. Lugten af våd hund er ikke rar, og dette er en god måde at forebygge den på.

Men der findes også varme og bløde sweatere i forskellige farver. Fra feminine og lyserøde sweatere, der vil få din hund til at føle sig som en stjerne til traditionelle skotskternede overfrakker, der giver din hund lidt kant og klasse. Din hund vil komme til at holde varmen med stil og elegance.

Sjovt og sødt til den lille ven

Til den mere sjove side findes også butterflys, bandanaer og sokker. Hvis du og din hund mangler lidt sjov og spas i hverdagen. Lidt input der vil give hunden den opmærksomhed, som du synes, den fortjener, vil de helt sikkert være gode køb. De findes i forskellige farver og stile, så der både vil være noget, der tilfredsstiller den maskuline og smarte og den feminine og elegante hund. Klæd din hund på, som du vil klæde dig selv på. Som man siger afspejler hunden ejeren, og den bedste måde at give et godt indtryk er med hundetøj.

Køb hundetøj her

Få mere inspiration til hundetøj her:

Hundejakker er perfekte i den kolde tid

Share

Comments (2)

  1. […] Forkæl din hund med lækkert og sjovt hundetøj […]

  2. […] Forkæl din hund med lækkert og sjovt hundetøj […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *