okt

02

Godt hundetilbehør gør hverdagen nemmere og sjovere

Posted by : Jeanette | On : 2. oktober 2013

Det er vigtigt at du husker tilbehør til hunden (Foto Petworld.dk)

Det er vigtigt at du husker tilbehør til hunden (Foto Petworld.dk)

Hunden er menneskets bedste ven. Så hvorfor ikke tage sig lidt ekstra godt af den?

Der findes mange forskellige slags tilbehør, hunde kan bruge i deres hverdag. Det kan være i haven eller i huset eller på gåturen. Ikke desto mindre er det alle ting, der beriger dagligdagen.

I haven kan i sætte et hundehus op. Her kan hunden tage en pause efter at have løbet og løbet rundt i haven eller i dens nye løbegård. Eller den kan lægge sig godt til rette efter en lang eftermiddagsgåtur. Med et hundehus har din hund et sted, den ejer. Et sted, hvor den kan få lov at være alene. Det har hunde ligeså meget brug for som mennesker.

I løbegården fik den brændt masser af energi af, uden i behøvede at kigge efter, om den løb af sted ud på gaden. Med hundeløbegården får hunden masser af luft, uden man som ejer bliver bekymret for om hunden stikker af.

I forhold til at have et sted med ro, er hundesenge en anden form for godt hundetilbehør. Med en hundeseng undgår du at have hunden i fodenden, og den får et sted, hvor den ved den kan nyde at ligge så længe, den vil. Om sengen skal være i plast, så den er let at tørre af eller det skal være en blød seng eller et hundetæppe, er op til dig. Vælg efter dine og din hunds behov.

Når familien skal på tur

I er ved at pakke bilen, hver ting bliver nøje placeret som et større puslespil i bilens bagagerum. Hunden løber rundt, den er spændt på jeres tur. Lige før i kører kommer i den i en transportkasse, den kan stå mellem børnene på bagsædet, og hvor det er en lidt større hund kan den være bagi sammen med familiens tasker. Med en transport kasse har et godt hundetilbehør, der får hunden sikkert med på ferie.

Se et udvalg af hundetilbehør her

Share

Comments (2)

  1. […] Godt hundetilbehør gør hverdagen nemmere og sjovere […]

  2. […] Godt hundetilbehør gør hverdagen nemmere og sjovere […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *