jan

10

Hamsterbur gør det hyggeligt at være hamster

Posted by : Jeanette | On : 10. januar 2014

Uanset om du vælger et simpelt eller et sjovt bur, skal kvaliteten gerne være i top for din hamsters skyld (foto lavprisdyrehandel.dk)

Uanset om du vælger et simpelt eller et sjovt bur, skal kvaliteten gerne være i top for din hamsters skyld (foto lavprisdyrehandel.dk)

Og hvorfor gør det så det? Det gør det, fordi et hamsterbur kan være fyldt med små ting, der øger din hamsters livskvalitet. Her kan både være plads til et lille hus, hvor den kan sove. Et møllehjul, den kan løbe rundt inden i. Så kan der også være plads til hø, den kan putte sig i – hvor den kan få sig en middagslur. Og så kan der også være plads til så meget andet, du synes, dit hamster har brug for.

Alt efter hvilke behov din hamster har, findes der naturligvis forskellige størrelser af bure. Hamstere er af naturen ikke det største væsen, og burene kan derfor som regel alle stå på et bord eller en hylde. Det gør det let at have hamsteren helt tæt på dig i hverdagen og nyde dets selskab.

I et hamsterbur kan du samtidig let fragte hamsteren rundt, hvis den skal stå et andet sted i dit hjem, eller hvis I skal på tur.

Gode råd

Hamstere kan godt lide at bruge deres kroppe rigtig meget. Derfor er det en rigtig god ide, at du placerer et hjul, den kan løbe rundt i inde i hamsterburet. Hvis ikke den får løbet en masse, kan den gå hen og blive lidt stresset.

Samtidig vil hamstere heller ikke opholde sig i for varme temperature. Men hvor en kanin helst skal have sit bur stående udendørs, er det bedre at have hamsterburet indendørs. Hamstere er nogle små, fine væsner, der er meget udsatte overfor vind, vejr og rovdyr. Med et indendørs hamsterbur tager du dig derfor rigtig godt af dit hamster og sikrer den et godt liv.

Til dit hamsterbur kan du både sætte en lille tube med vand og foder på tremmerne, der bruges som vægge. Dette gør det let for den at spise og drikke.

Se mere om et hamsterbur her: http://www.lavprisdyrehandel.dk/products/gnaverbure.aspx

Læs meget mere om hamsterbure her:

Et hamsterbur kan blive starten på et eventyr

Share

Comment (1)

  1. […] Hamsterbur gør det hyggeligt at være hamster […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *