mar

06

Hamsterbur med plads til godt hamsterliv

Posted by : Jeanette | On : 6. marts 2014

En hamster i et hamsterbur er et nemt og nuttet kæledyr (foto lavprisdyrehandel.dk)

En hamster i et hamsterbur er et nemt og nuttet kæledyr (foto lavprisdyrehandel.dk)

Vil du gerne have en hamster? Eller er det måske din søn eller din datter, der drømmer om en sød, lille hamster med nuttede tænder og en blød pels? I så fald skal I også have et hamsterbur med hjem. Hamsterburet er et sikkert og underholdende sted at opholde sig for hamsteren. Der handler blot om at finde det bur, der passer til din hamster.

Hamsterbure er forskellige, ligesom hamstere er. Der findes både store hamstere og dværghamstere, derfor findes der også bure i forskellige størrelser. Store bure er også særligt vigtige, hvis du har flere hamstere, der skal leve i samme hamsterbur.

For at det ikke går galt imellem de to hamstere, er det vigtigt, at de har plads til at boltre sig frit. I hamsterburet skal der være plads til masser af hø, halm og et eller flere hjul, de kan beskæftige sig med at løbe i.

Husk at der skal være godt med plads i et hamsterbur

Der findes som nævnt flere forskellige former for hamsterbure. Og det vigtigste er, at der er godt med plads. Hamstere kan føle sig klaustrofobiske, hvis de ikke har nok plads til at bevæge sig rundt på.

Et hamsterbur skal dels have plads til, at hamsteren har et hjul, den kan løbe rundt i. Derudover skal der også meget gerne være plads til et lille hus, som hamsteren kan gemme sig væk i, hvis den gerne vil have lidt mørke og tid alene.

Hamstere kan godt lide at boltre sig i hø og gnave i det. Men derudover er de som så mange andre dyr og mennesker også glade for mad. Derfor findes der dunke, der kan klipses på hamsterburet. For enden af dunken er der en lille tap, som hamsteren kan suge vand fra. Den anden dunk kan der være foder i. Her kan du som ejer dreje og åbne op for lidt foder, når det er spisetid.

Se udvalget og vælg et hamsterbur her

Læs mere om hamsterbure her:

Hamsterbur gør det hyggeligt at være hamster

Et hamsterbur kan blive starten på et eventyr

Share

Comment (1)

  1. […] Hamsterbur med plads til godt hamsterliv […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *