jun

29

Hold varmen i hundesengen

Posted by : Jeanette | On : 29. juni 2012

Hundeseng til kolde nætter (Foto Petworld.dk)

Hundeseng til kolde nætter (Foto Petworld.dk)

Din hunds seng er skal bruges til at sove i, men den er også et sted, som hunde kan bruge, når den bare skal slå mave efter et stort måltid, eller når den gerne vil være lidt i fred og bare følge med i, hvad der sker omkring den med øjnene. Det skal der selvfølgelig være plads til, det har hunden faktisk brug for, og derfor kan det være en god idé at bruge lidt tid og penge, på at få hundens seng til at være så hyggelig som muligt.

Fyld den med hygge

En god måde at gøre hundens seng så rar og komfortabel som muligt er ved at fylde den med de blødeste tæpper, du kan finde. Der er masser at vælge imellem, og nogle af dem har sågar små hundepoter på. Det er sådan set bare op til dig, hvordan du vil have det skal se ud. Og din hund bliver bare glad for, at du kæler lidt for den.

Varme i hundesengen

Du kan selvfølgelig også vælge fra starten at investere i en hundeseng, som er bygget til at skabe og holde på varme. Den er bygget af termopuder, som optager den varme hunden afgiver og holder på den. På den måde kan hunden lægge sig godt til rette og helt sikkert holde varmen – også når det bliver koldere i vejret.

Se både hundeseng og en masse bud på tæpper her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *