feb

03

Hunde er vejen til skønne naturoplevelser

Posted by : mindmill | On : 3. februar 2012

TIMELY BRUN LÆDERHALSBÅND - (Foto: Petworld.dk)

TIMELY BRUN LÆDERHALSBÅND - (Foto: Petworld.dk)

Når man er alene er det ikke altid nemt at tage sig sammen til at gå en tur i skoven eller ved vandet. Man lægger planer om at gøre det noget oftere, tænker på, hvor godt det ville være for helbredet, fysikken og sindet. Men man får det aldrig gjort. Først når der står en forventningsfuld hund med store øjne og snoren i munden, som piber sagte for at få dig til at forstå, at den mener det alvorligt, kommer du af sted.

Det gode udstyr

Til de gode lange ture, du skal gå med din hund, bør du have udstyret i orden. Et flot halsbånd med matchende snor gør turen lidt sjovere og skaber opmærksomhed fra både ejere og hunde i møder på jeres vej. Halsbåndet skal sidde til uden at være for stramt. Sidder det for løst kan det nemt hænge fast i grene og andre ting, som hunden løber forbi, og det er ubehageligt for hunden pludselig at blive hevet tilbage i halsen. Det siger sig selv, at det heller ikke er rart med et halsbånd, som sidder for stramt og gør det svært at trække vejret. Man kan teste om halsbåndet sidder for stramt ved at se om der kan være en finger eller to mellem hundens hals og halsbåndet, i så fald sidder det godt. Det må gerne være i et blødt materiale, som ikke skærer sig ind i pels og hals.

Det kan være en god ide at tage halsbåndet af hunden, når den skal sove, så den kan ligge på alle måder uden at blive strammet om halsen.

Find tilbehør som hundehalsbånd her!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *