maj

03

Hundefoder – Har du prøvet Royal Canin?

Posted by : mindmill | On : 3. maj 2012

Royal Canin hundefoder (Foto: Petworld.dk)

Royal Canin hundefoder (Foto: Petworld.dk)

Der er ikke noget hyggeligere end at have følelsen af, at man forkæler sin hund med noget lækkert at spise. Og det er der som sådan heller ikke noget i vejen med. Mange hundeejere vælger at bruge små godbidder fra deres egen mad til at smovse ekstra meget, men det kan faktisk være skadeligt for din hund. Ud over, at meget af vores mad nemmere sætter sig på sidebenene på hunden, vil den også udvikle en kræsenhed over for almindelige hundemad.

Så skal der god hundefoder til

Er du allerede faldet i fælden, og har du problemer med at få hunden til at spise noget almindeligt hundemad? Så er der heldigvis hjælp at hente. Mærket Royal Canin har lavet god og nærende kost, som du netop kan servere for en hund, der er blevet lidt kræsen. Royal Canin er et gammelt mærke, som har mange års erfaring i at lave hundefoder, der giver din hund al den energi, den skal bruge i dagligdagen.

Kom kræsenheden til livs

Hvis du oplever, at hunden ikke vil have almindelig hundefoder, skal du stoppe med at give den menneskemad – også godbidderne. Brug i stedet den nødvendige tid på at vende hunden til noget tørfoder af god kvalitet. Det vil komme både dig og den til gode senere.

Find gode tilbud på Royal Canin hundefoder her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *