mar

06

Hunden er afhængig af hånden der fodrer

Posted by : mindmill | On : 6. marts 2012

Royal Canin - MEDIUM ADULT BONUS (Foto: Petworld.dk)

Royal Canin - MEDIUM ADULT BONUS (Foto: Petworld.dk)

Hunde er som mennesker og alle andre levende væsner afhængige af at få næring fra tid til anden. Men i modsætning til os mennesker, er hunden fuldstændig afhængig af, hvad andre serverer for den. Den kan ikke vælge et sundt mellemmåltid over en usund snack, hvis den bliver sulten, og den er også afhængig af, hvad du bestemmer dig for, at den skal spise morgen, middag og aften. Så når du sætter hundeskålen ned til din firbenede ven, så tænk over, hvor mange gange indholdet har været det samme. Du kan vel også lide at spise varieret en gang imellem. Tænk over, om det er passende mad til din hunds alder. Du spiser sandsynligvis heller ikke det samme, som du gjorde da du var barn. Og hvis du gør, bør du nok kraftigt overveje, om der ikke er noget sundere, du burde indtage i stedet. Det samme gælder selvfølgelig for hunden i dit liv.

Hunde og mad

Hunde er normalt ikke kræsne, i al fald ikke, hvis man sammenligner med for eksempel katte. Alligevel kan du risikere at vælge noget foder, der ikke smager din hund. Så skal du selvfølgelig også overveje at vælge noget andet.

En anden omstændighed, hvor din hund måske vil afvige fra normen, er, hvis den er syg. Tager du hunden med til dyrelægen, får du selvfølgelig at vide, hvordan du skal behandle den, og om du eventuelt skal ændre dens kost, så den hurtigere bliver rask. Men gør du ikke det, bør du overveje, om en anden kost ville være en fordel, og så skal du måske alligevel ringe til dyrelægen, eller gå et smut forbi din dyrehandel. De vil sandsynligvis kunne hjælpe dig.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *