feb

10

Hvalpefoder fås i flere forskellige brands

Posted by : Jeanette | On : 10. februar 2017

Hundetegn (foto: lavprisdyrehandel.dk)

Hundetegn (foto: lavprisdyrehandel.dk)

At anskaffe sig en hundehvalp er et stort ansvar, og det gælder først og fremmest om at finde det foder, som hvalpen fremover skal spise. Gode spisevaner er nemlig essentielle for hvalpen, og ved at give den noget kvalitetsfoder fra start har du sørget for at give den de bedste forudsætninger for et liv i trivsel. Det er således vigtigt, at din hundehvalp får rigeligt af de rette vitaminer og mineraler, hvilket kun kan balanceres ved at vælge det rette foder. Eksempler på foder, der er kendt for god kvalitet, er Royal Canin og BARF.

 

Royal Canin producerer hvalpefoder i kvalitet

Royal Canin er et fodermærke, der er særdeles kendt, og det er det, fordi det købes af mange mennesker og fodrer mange dyr. Dette brand producerer også hvalpefoder, der kan give din hvalp nogen gode spisevaner, og det laves i både tør- og vådfoder. Når du køber Royal Canin hvalpefoder, har du endda mulighed for at vælge det, der passer til netop din hunderace; de producerer eksempelvis foder, der passer til Chihuahuaen og dens små kæber, og der er taget hensyn til Shih Tzuens flade hovedform, når den skal samle maden op. Selvom der står hvalpefoder på kassen, skal du alligevel huske at se efter aldersrammen derpå, da der er forskel på, hvilken alder hvalpen har, og hvad den skal spise på det pågældende tidspunkt i dens liv.

 

BARF hvalpefoder er naturligt foder

Bone and Raw Food er ordene, der står bag forkortelsen BARF, og de henviser til, at denne type foder er lavet efter hundens oprindelige spisemønster, der inkluderer kød, knogler, grønt og bær. Der er således ingen tilsætningsstoffer at finde deri, men til gengæld er fodret spækket med alle de essentielle vitaminer og mineraler, hvorfor din hvalpe vil kunne leve et sundt og godt liv med BARF hvalpefoder.

Klik her for at finde det rette hvalpefoder til din hvalp.

 

Læs mere:

Giv din kanin et kaninbur som den kan bevæge sig i

Loppehalsbånd til katte – farvel til giftige kemikalier

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *