feb

19

Kattegrus er til selvstændige og stolte katte

Posted by : Jeanette | On : 19. februar 2014

Kattegrus sørger for at katten kan klare sig selv (petworld.dk)

Kattegrus sørger for at katten kan klare sig selv (petworld.dk)

Alle ved, at katte er selvstændige dyr. De har deres egne måder at bestemme og gøre ting på. De gør ting med en særlig elegance, og de elsker at bestemme over deres liv. Katte har selvsagt også et behov for at gå på toilettet. Hvis der ikke er mulighed for, at katten kan komme udenfor for at gøre det, kan det være anvendeligt at installere noget kattegrus i kattebakken.

Kattegrus hæmmer lugt

Kattegrus har mange fordele. For det første fjerner det lugtgener. Katte, der har været alene i ferien og har skullet klare toiletbesøgende i kattebakken, kommer til at glæde sig over, at lugten ikke bliver spredt i hele huset. Kattegrus, og især det kattegrus, der er godt, har de egenskaber, at det kan hæmme lugtene, så de ikke spreder sig over hele huset. Familiestande, der ikke harbenyttet sig af en kattebakke, får sig nogle gange nogle dårlige oplevelser, når de kommer hjem fra et par ugers ferie. Det kan være, at katten har været nødsaget til at gøre det den skal gøre på køkkengulvet, og at lugten derfra bare har sat sig i hele huset. Forestil Dem det ske i en lummer uge i junimåned.

Det er en fæl stand. Derfor er det kun en god ide at anskaffe sig en kattebakke og noget kattegrus dertil.

Selvrespekt og frihed

Når katten får sin egen frihed med kattegrus i kattebakken, får den frihed, selvstændighed og selvrespekt. Ikke nok med at den selv kan bestemme, hvornår den gør hvad, er det også blevet mere diskret, når lugten bliver hæmmet således. Kattegrus kan redde din og kattens ferie fra at gå i vasken i en cocktail af ildelugtende og indelukket efterladenskaber og kattens triste miaven.

Læs meget mere om kattegrus her:

Husk at køb kattegrus der klumper

Klar til at blive katteejer? Få styr på kattefoder m.m.

Share

Comment (1)

  1. […] Kattegrus er til selvstændige og stolte katte […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *