apr

16

Køb billige kaninbure

Posted by : mindmill | On : 16. april 2012

KANINBUR DOBBELT (Foto: Petworld.dk)

KANINBUR DOBBELT (Foto: Petworld.dk)

Har din familie anskaffet sig et lille, plysset kæledyr, så skal det også have et godt sted at bo. Der findes masser af muligheder, som I skal overveje, og her kan du få et overblik over nogle af dem.

Udendørs eller indendørs:

  • Udendørs kaninbur: Mange kaninejere vælger faktisk at lave deres bure selv, hvis det skal stå udenfor. Det gode, ved at have kanin der, er, at du undgår et eventuelt lugtproblem, hvis du ikke får skiftet ud tit nok. Desuden kan et udendørsbur flyttes rundt, og hvis gulvet er lavet af net, kan kaninen få lov til at mærke græs under poterne og spise, uden at det er blevet plukket.
  • Indendørs kaninbur: Indse det. Det er utrolig hyggelig at have kaninen indenfor. Et kaninbur på værelset stiller måske nogle krav til, hvor tit det bliver gjort rent, men det kommer helt af sig selv. Du skal selvfølgelig vælge et bur, som du kan flytte rundt på, sørg bare for, at der er nok plads til et bur af en ordentlig størrelse.

Et godt kaninburmærke er RABBIT. Hos dem kan du finde bure i mange forskellige størrelser, i flere lag og med meget forskellige indhold. Ud over den obligatoriske vandflaske og madskål, kan du for eksempel købe en lille privathule, kaninen kan gemme sig i og også et løbehjul, så den får noget motion.

Klik her for at se alle RABBITs modeller indenfor kaninbur!

Share

Comment (1)

  1. […] Køb billige kaninbure […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *