okt

19

Let budgettet med billigt hundefoder

Posted by : Jeanette | On : 19. oktober 2012

Undgå at bruge flere penge end nødvendigt (Foto Petworld.dk)

Undgå at bruge flere penge end nødvendigt (Foto Petworld.dk)

Det er klart, at når hunden er menneskets bedste ven, så skal den da selvfølgelig også have det bedste af det bedste. Hundefoder utrolig vigtigt for hundens ernæring, men det behøver ikke være det dyreste. Du kan finde hundefoder med de rigtige ernæringsstoffer til billige penge uden at gå på kompromis med kvaliteten. Både på nettet og i butikkerne findes det.

Billigt hundefoder i store mængder

Det der ofte gør fodret billigt er, at butikkerne har købt store mængder hjem af det. Ved at bestille et kæmpe parti, så kan man få en billigere indkøbspris hos producenterne. Så derfor kan det være muligt at finde det samme foder, som du plejer at bruge, i en større butikskæde. Du behøver derfor ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Det er selvfølgelig stadig vigtigt, at du huske, at din hund skal have det rigtigt at spise i forhold til dens vægt, alder og race. Her kan du eventuelt spørge de forhandlere til råds, der har tilbud på det hundefoder, som du skal have. De er altid oprigtige, fordi de ikke blot vil sælge hundefoder, men vil din hund det bedste.

Hvis du ikke behøver at bruge så mange penge på foder, så har du overskud i økonomien til at købe noget andet til din hund, som den kan blive glad for. Det kan for eksempel være nyt legetøj, hundekurv eller lækre godbidder til hundetræningen.

Her kan du finde billigt hundefoder!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *