dec

30

Prøv med et transportbur til din hund

Posted by : Jeanette | On : 30. december 2013

Det er en god idé at have et transportbur til hunden (foto Petworld.dk)

Det er en god idé at have et transportbur til hunden (foto Petworld.dk)

Vi kender alle sammen til, at nogle helt simple og små ting kan gøre en stor forskel i vores hverdag. Nogle gange er det for vores egen skyld, men det kan også være for andres skyld. Mange danskere har for eksempel knyttet kæledyr til deres husstand, og hér gælder det jo også om at tage sig godt af dyrene ved at gøre forskellige indkøb. Har man en hund, så er det næsten ikke til at komme uden om at købe et transportbur til den. Det kan nemlig blive nødvendigt i mange situationer.

Mange hundeejere står lidt på bar bund, når de skal have deres hund til hundelægen. Det skyldes, at hunden godt kan fornemme, at der er noget i gærde, og at det muligvis ikke bliver så rart for den. Har man ikke et transportbur til hund, så kan både hund og ejer komme til skade, fordi hunden bliver nervøs og måske endda går i panik.

Lidt af den samme situation opstår, hvis man skal have sin hund med i et eller andet transportmiddel. Hvis man for eksempel skal have sin hund med til et andet land på bilferie, så vil et transportbur gøre det hele meget lettere. Hvis man skal med fly, så er det endda kun muligt, hvis man har sørget for at købe et transportbur til sin hund og taget det med på rejsen!

Hvis du som hundeejer har oplevet problemer med din hund i forbindelse med transport, hvorfor så ikke gøre et forsøg med en transportkasse? Et transportbur til din hund behøver ikke at koste dig særlig meget, hvis du køber den det rigtige sted, og så kan du endda stadig godt være tryg ved kvaliteten. Prøv for eksempel at handle hos en velassorteret webshop.

Læs mere om hundetilbehør her:

Godt hundetilbehør gør hverdagen nemmere og sjovere

Share

Comments (2)

  1. […] Prøv med et transportbur til din hund […]

  2. […] Prøv med et transportbur til din hund […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *