aug

31

Royal Canin sætter dit dyr i centrum

Posted by : Jeanette | On : 31. august 2012

Pas på dit kæledyr (Foto Petworld.dk)

Pas på dit kæledyr (Foto Petworld.dk)

Det er ikke nemt at finde rundt på de store hylder nede i dyrhandleren, hvor den en farverige pose foder efter den anden kæmper om din opmærksomhed. Specielt ikke, hvis du er ny i faget. I sådan en situation kan det være meget rart at få nogle gode råd med på vejen. Så her kommer det første guldkorn: Det foder, du vælger, følger din hund eller kat i lang tid. Derfor skal du finde en producent, der laver foder, som passer til netop dit kæledyr.

Der er masser at vælge imellem

Royal Canin er et af de ældste mærker i Danmark, når det kommer til hunde- og kattefoder. De har brugt meget lang tid på at udvikle gode produkter, som du med sikkerhed kan give din hund. Hvis du tjekker deres hjemmeside, finder du hurtigt ud af, at det nærmest er en dyrehandel i sig selv. Der er utrolig meget at vælge imellem. Royal Canin vil gerne kunne tilbyde dig et produkt, som passer til lige præcis dit kæledyr. Derfor laver de et udvalg, så der er noget at vælge imellem.

Hvordan gør jer?

Start med at tage et besøg hos lægen. Find ud af, om der er noget med appetit, fodring eller fordøjelse hos netop dit dyr, som du skal være opmærksom på. Derefter kan du begynde at lede efter det bedste foder. På Royal Canins hjemmeside kan du se en liste over samtlige af deres produkter, og forelsker du dig i et af dem, kan du finde det billigt andre steder på nettet.

Klik her og tjek priserne på Royal Canin produkter.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *