aug

28

Transportbur hund – gør din transport lettere

Posted by : Jeanette | On : 28. august 2013

En hund i bur er nemmere på farten (foto Petworld.dk)

En hund i bur er nemmere på farten (foto Petworld.dk)

Din hund er helt og aldeles afhængig af dig, og ofte kan det være nødvendigt at skulle have sin firbenede ven med sig på tur. Det er, hvad end du skal på lange køreture i bilen, ferie eller bare gerne vil have din ven med dig ud og handle. Der findes snart et hav af løsninger, og der er med garanti også en løsning, der passer til dig og dit behov.

Transportbure til bilen er endnu ikke lovpligtige i Danmark, men det er alligevel langt den sikreste måde både for dig og din hund at transportere din hund på. I tilfælde af hårde opbremsninger forhindrer buret din hund i af flyve op i nakken på dig, ligesom din hund står bedre fastspændt i buret og derfor ikke vil slå sig i samme omfang som ellers.

Vælg det rette transportbur til din hund

Der findes både transportbure i metal og plast, ligesom du kan få både tasker af nylon eller kurve af flet til dit kæledyr. Som udgangspunkt skal transportburet være stort nok til at din hund kan stå oprejst og vende sig i buret. Ellers vil transportturen ikke være rar for dyret. Størrelsen på din bil sætter selvfølgelig sine begrænsninger, og derfor bør du altid måle dit bagagerum, inden du køber nyt bur.

Køber du et plastbur, skal du sørge for, at det er spændt ordentligt fast, så det heller ikke kan flyve gennem luften ved opbremsninger. Nylontasker og kurve af flet er gode til små hunderacer, og de kan bruges både på cyklen, i bussen og i toget.

Transportbur hund – køb det rette bur her: http://www.petworld.dk/products/hundetransport.aspx

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *