dec

06

Trixie – til motionisten der vil have sin hund med på tur

Posted by : Jeanette | On : 6. december 2013

Trixie har de produkter der skal til at holde hunden i snor. (foto petworld.dk)

Trixie har de produkter der skal til at holde hunden i snor. (foto petworld.dk)

Er du også en af de mange tusinde danskere, der er blevet bidt af en gal løber de seneste år, hvor løbefeberen virkelig har ramt landet? Hvorfor så ikke kombinere din motionsform med samværet med din hund? I dag er der nemlig udviklet seler, der gør, at du nemt og uden problemer kan tage din hund med ud på fx løbeturen. Fordelagtigt for både hunden og dig.

Det er sådan, at rigtig mange hunde slet ikke får den motion, de egentlig har brug for i det daglige. Og det er en skam, for akkurat som hos mennesker er fysisk aktivitet med til at holde hundens krop ved lige og dens muskler stærke. Det daglige gåture er gode, men de er ikke decideret motion får din hund; Også den har godt af at få pulsen op med jævne mellemrum. Derfor bør du tage den med ud, når du skal motionere – og på den måde slå to fluer med et smæk. Du får en glad, træt og sundere hund ud af det, der på sigt lever længere.

Seler fra Trixie

Nu sidder du måske og tænker, at din hund slet ikke er trænet til at løbe – eller ligefrem cykle – ved din side. Det er her mærket Trixie kommer ind i billedet. Trixie laver nemlig seler, der gør det let at have hunden med ud og motionere. Og så koster de ikke særligt meget.

Hvis du begynder at motionere med din hund, vil du opleve, at I knytter et tættere bånd. Der er nemlig noget rigtig fint over at være helt alene i naturen med din hund, der gør, at I vil lære hinanden endnu bedre at kende. Derudover er det bare fedt at være sammen med sit dyr, samtidig med I udøver en fysisk præstation, I begge kan være tilfredse med. Se om ikke du kan finde noget der kan bruges her.

Jeg har også skrevet dette om hundesnore:

En god hundesnor giver tryghed til både dig og din hund

Vælg en hundesnor i ypperste kvalitet

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *